Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Συνελήφθη αλλοδαπός για αρπαγή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία που εξαφανίστηκε στην Κω.

Πληροφορίες του kathimerini.gr αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα 32 ετών από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ειδικότερα, ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το βράδυ που εξαφανίστηκε, να την μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της, να συνευρέθηκαν ερωτικά.

«Ο συλληφθείς παραδέχθηκε πως την συνάντησε και πως η γυναίκα ήταν μεθυσμένη. Στη συνέχεια είπε ότι την πήγε σπίτι του και συνευρέθηκαν με τη συναινεση της και πως μετά την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε» ανέφεραν στην «Κ» πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (12/6), ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο νεαρός στην Αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφος της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως η έρευνα για τον εντοπισμό της νεαρής είναι σε εξέλιξη, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί άτομα από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές – μεταξύ αυτών και ο συλληφθείς- τα οποία φέρονται να την είχαν συναντήσει πριν την εξαφάνισή της.

Για τους περισσότερους δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν με την εξαφάνιση, ωστόσο, για τον άνδρα από το Μπαγκλαντές η έρευνα επεκτάθηκε καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους αστυνομικούς. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας ανέφερε πως πράγματι συνάντησε την κοπέλα και στη συνέχεια την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε εκείνη προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία που να «μαρτυρούν» την παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Επίσης, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο εν λόγω άνδρας γνώριζε την κοπέλα από πριν ή αν τη συνάντησε για πρώτη φορά το βράδυ που εξαφανίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα για τον εντοπισμό της 27χρονης είναι σε εξέλιξη με αστυνομικούς να «σαρώνουν» την περιοχή για τον ανεύρεση στοιχείων ικανών να τους οδηγήσουν στα ίχνη της.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και η έρευνα στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση» ανέφεραν αστυνομικές πηγές χαρακτηριστικά.

Για την εξαφάνιση της 27χρονης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Exit mobile version