Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

ΕΞΑΛΛΗ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ: «Αλητεία ! – Ο θρασύδειλος εισέβαλε αξημέρωτα στο γραφείο μου (ΦΩΤΟ)

eszruyrahx56110c1f5e144

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει τελευταίες ώρες ανάμεσα στην τέως πρόεδρό της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και το νυν πρόεδρο του κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση!

Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε με ισχυρούς χαρακτηρισμούς στον κ. Βούτση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, με αφορμή την κατάληψη των γραφείων της πρώτης αλλά και της Επιτροπής της Αλήθειας.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «νεομνημονιακή αλητεία», ενώ παράλληλα υποστήριξε  ότι «αξημέρωτα» παραβίασαν το γραφείο της και εκείνο της επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, αλλάζοντας τις κλειδαριές.

 

Απαντώντας κύκλοι του Νίκου Βούτση εξηγούσαν:

«Εδώ και εβδομάδες έχει αναρτηθεί απόφαση στη Διαύγεια η απόφαση του προέδρου της Βουλής να επιστρέψουν στη Βουλή τα 3 από τα 6 γραφεία που η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε στον εαυτό της και στην Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, λίγο πριν αφήσει την έδρα. Η επιτροπή Αλήθειας, τελείωσε με απόφαση Βούτση και ζητούνταν από την κα Κωνσταντοπούλου επιμόνως τα γραφεία πίσω στη Βουλή. Η ίδια εκώφευε και δεν έδινε τα κλειδιά. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας οι υπηρεσίες της Βουλής αναγκάστηκαν να αλλάξουν κλειδαριές στα τρία γραφεία».

 

ΠΗΓΗ crashonline.gr

Exit mobile version