Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

“Είδα στα μάτια τον δολοφόνο” – Τι είπε ο Στέφανος Χίος μέσα από το ΚΑΤ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε πριν από λίγο με τον Στέφανο Χίο, ο οποίος μας έδωσε στοιχεία σχετικά με το προφίλ του ατόμου που προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του.

Στην επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι είδε και θυμάται καλά τα μάτια του δράστη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μογγολίζει” αφού τα μάτια του έχουν σχιστοειδές σχήμα, ενώ όπως μας είπε είναι χαμηλού αναστήματος.

Δεν παρέλειψε στην επικοινωνία μας να δηλώσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους αναγνώστες της Εφημερίδας μας  και του Makeleio.gr για τα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια συμπαράστασης που έχουμε λάβει.

Αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ με το πρόσωπο του δράστη.

Σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Χίος έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς από το κρεβάτι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.

“Το τελευταίο διάστημα δεχόμουν απειλές και πιστεύω ότι έχει σχέση με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας” είπε στους αστυνομικούς ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα είπε ότι έπαιρνε μέτρα ασφαλείας νοικιάζοντας συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα, ώστε να μην κινείται με το ίδιο.

Οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγραφή της κάμερας που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του Στέφανου Χίου, ενώ πολύτιμη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του δημοσιογράφου τις τελευταίες ημέρες.

 

ΠΗΓΗ: makeleio.gr

Exit mobile version