Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Δελτίο τύπου από την επιτροπή διαχείρισης του συνιδιόκτητου Δάσους Αγόριανης Δομοκού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή ανώνυμη καταγγελία η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας ανακοινώνουμε τα εξής:

Ως διαχειριστική επιτροπή της Κοινωνίας των συνιδιοκτητών του αγροκτήματος Αγόριανης είμαστε οι μόνοι που νομιμοποιούμαστε να συνάπτουμε ιδιωτικά συμφωνητικά εκμισθώσεως που αφορούν τις εν λόγω εκτάσεις.

 Όλα τα συμφωνητικά μίσθωσης με τα οποία εκμισθώθηκαν συνιδιόκτητες εκτάσεις του αγροκτήματος από τρίτους τα οποία και ασφαλώς και δεν ήταν σε γνώση της επιτροπής είναι παρανόμως συναφθέντα. Ως εκ τούτου επιδοτήσεις που εισπράχθηκαν με τη χρήση αυτών των μισθωτηρίων μη νομίμως εισπράχθηκαν.

Αλήθεια όλοι αυτοί που αναφέρονται ότι έχουν εκμισθώσει ή ενοικιάσει συνιδιοκτήτες εκτάσεις του αγροκτήματος δεν γνώριζαν ότι αυτές είναι συνιδιόκτητες και διαχειρίζονται από επιτροπή?

 Οι υπηρεσίες δεν γνώριζαν για το καθεστώς ιδιοκτησίας του Δάσους Αγόριανης?

Λυπούμαστε βαθύτατα που διάφοροι καιροσκόποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ουδεμία σχέση έχουν με τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα ως φέρονται, εκμεταλλεύτηκαν συνιδιόκτητες εκτάσεις με σκοπό να καρπωθούν κοινοτικές ενισχύσεις.

Το Ιδιωτικό δάσος Αγόριανης είναι περιουσιακό στοιχείο των συνιδιοκτητών-μελών της Κοινωνίας και εμείς ως επιτροπή διαχείρισης καλούμαστε να διασφαλίσουμε και να διαφυλάξουμε στο ακέραιο τα συμφέροντα των συνιδιοκτητών του.

 Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε χρόνια τώρα ακούραστα με προσωπικό πολλές φορές κόστος και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε μέχρι τέλους.

Επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μας και κάθε νόμιμου μέσου.   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
            ΝΙΑΒΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Exit mobile version