Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Δήμος Δομοκού :Αύξηση 25% στα τέλη ύδρευσης

?????????????????????????????????????????????????????????

 

Αυξήσεις  στα δημοτικά τέλη ύδρευσης αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού με την αρνητική ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων, κκ. Τζιαχρήστα Δημητρίου, Ζώτου Νικολάου, Ντελή Αχιλλέα, Παναγιώτου – Δανιήλ Φωτεινής, Γκούβα Βασίλειου, Ιτούδη Γεώργιου, Γκανίδη Ιωάννη, Χριστοδούλου Φιλάνθης)

 

Ανακοίνωση που ακολουθεί παρακάτω  σχετικά με  την αύξηση των τελών ύδρευσης εξέδωσε η αντιπολίτευση η οποία και καταψήφισε το θέμα

 

 

«Σε συνθήκες ακρίβειας και οικονομικών δυσκολιών, η Δημοτική Αρχή επιβάλει αύξηση της τιμής του βασικού αγαθού, του νερού»

 

Με μια ανεξήγητη βιασύνη ο Δήμαρχος Δομοκού και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης του, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης και χωρίς να φέρουν κανένα συγκριτικό στοιχείο που να δικαιολογεί αυτήν την θέση τους προχώρησαν σε αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης. Την εποχή που ο λαός στενάζει και δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα ο Δήμαρχος εισηγείται την αύξηση του πάγιου τέλους ύδρευσης κατά 25%.

Ενδεικτικό της βιασύνης του Δημάρχου η ψήφιση το μεσημέρι στις δώδεκα η ώρα της αύξησης των τελών, από την Δημοτική επιτροπή και στη συνέχεια στις πέντε η ώρα το απόγευμα η υπερψήφιση  και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Έτσι σε πρωτόγνωρες συνθήκες ακρίβειας και οικονομικών δυσκολιών, και ενώ  οι πληγέντες  δημότες μας περίμεναν κάποια μέτρα στήριξης  και ανακούφισης  η Δημοτική Αρχή ακριβαίνει το πιο αναγκαίο αγαθό, το νερό κατά 25%.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ

Exit mobile version