Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Για «μεθόδους μαφίας από κυβερνητικά στελέχη» μιλά η Γεννηματά

Ολομέτωπη επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ακόμα μια φορά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών κι εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η κ. Γεννηματά κατέφυγε μεταξύ άλλων σε αναφορές στη Βενεζουέλα προκειμένου να κατηγορήσει τις κυβερνητικές πολιτικές και με φόντο τις επικείμενες εκλογές.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για εξαγορά στελεχών του Κεντροαριστερού χώρου από τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα πέφτει στο κενό. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία της:


«Με μεθόδους Μαδούρο, η παρέα του Μαξίμου προσπαθεί να διασωθεί. Πρωθυπουργός σε απόγνωση, μπροστά στην ήττα.Έχει φτάσει στο σημείο να κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και την Κεντροαριστερά.

»Όσο για την απόπειρα λεηλασίας του χώρου μας, αυτή πέφτει στο κενό. Συνεχίστε κ.Τσίπρα, για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής.»

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος και τόνο, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ισχυρίστηκε ότι κυβερνητικά στελέχη χρησιμοποιούν μεθόδους μαφίας, με αφορμή την υπόθεση δανείου του Παύλου Πολάκη αλλά και τη σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει» για να προσθέσει τα εξής:

«Νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας. Νυν υπουργός μαγνητοφωνεί παρανόμως τον κεντρικό τραπεζίτη, τον απειλεί ευθέως και δημοσιοποιεί την συνομιλία.

»Τέως υπουργοί αλληλοκατηγορούνται με απειλές τύπου υποκόσμου για παράνομες χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης από ξένα κέντρα 50 εκατ. ευρώ για την συμφωνία των Πρεσπών και αδιαφανείς αναθέσεις. Καθεστωτισμός, αμοραλισμός. Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο ελληνικός λαός.»

Για να κρατήσει τις ισορροπίες, η κ. Γεννηματά έριξε βολές και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας («για μας η Ν.Δ. είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος», είπε μεταξύ άλλων), ενώ τόνισε ότι όσοι επιθυμούν να «τελειώνουν» με τον κ. Τσίπρα και τη Ν.Δ., θα πρέπει να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής «επειδή η χώρα χρειάζεται προοδευτικές λύσεις κι μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τις εγγυηθεί».

Exit mobile version