Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Γιατί κ. Δήμαρχε Δομοκού θέλετε ανενημέρωτους τους δημότες σας ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Με 2  αιτήματα  του ηλεκτρονικού μας  site mirmidones.gr από  7/7/2020 προς τον Δήμο Δομοκού  αιτηθήκαμε  την ζωντανή αναμετάδοση (live streaming) των δημοτικών συμβουλίων στο ευρύτερο κοινό με ιδία μέσα και χωρίς οικονομική απαίτηση από τον Δήμο Δομοκού. Έτσι, με ασφαλή τρόπο, απόλυτα εναρμονισμένο με τους δημόσιους κανόνες για την υγεία  στην εποχή του κορωνοϊου oι δημότες του Δήμου Δομοκού θα μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου , να έχουν ιδία αντίληψη και να αξιολογούν πιο αντικειμενικά την παρουσία και την προσφορά των αιρετών στο Δήμο.

Στο πρώτο αίτημα μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω  το οποίο κατατέθηκε στον Δήμο στις 7/7/2020 αναφέρει αναλυτικά την πρόθεση μας για την ζωντανή μετάδοση και ακολουθεί η απάντηση του Δημάρχου

Πρώτο  Αίτημα 

Μετά από  ενάμιση μήνα   από το αρχικό αίτημα λαμβάνουμε την παρακάτω απάντηση του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου όπου μας ενημερώνει πως δεν μπορεί να γίνει η ζωντανή μετάδοση  διότι ο δήμος δεν διαθέτει τον απαιτούμενο  εξοπλισμό……….

Ζητήσαμε εμείς  κ. Δήμαρχε να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό του Δήμου και δεν το καταλάβαμε ??????

Απάντηση Δημάρχου 

Παρόλα αυτά επανερχόμαστε στις 25/8/2020 με νέο αίτημα μας  διευκρινιστικό  ότι η ζωντανή μετάδοση στο ευρύ κοινό θα  γίνει με δικά μας μέσα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στον Δήμο Δομοκού και προσκομίσαμε τα  νομιμοποιητικά έγγραφα που μας ζητήθηκαν

Δεύτερο αίτημα 

Μετά λύπης μας και μετά από 4 μήνες από το αρχικό αίτημα διαπιστώσαμε ότι ενώ έχουν γίνει 7 δημοτικά συμβούλια  συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού  σε κανένα  από αυτά δεν κατέστη  δυνατό να συζητηθεί το αίτημα μας.

Για ποιο λόγο κ. Δήμαρχε δεν φέρνεται το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει  για το αίτημα μας ??????

Θεωρείτε ασήμαντο  γεγονός  οι δημότες να ενημερώνονται  και να έχουν την δική τους άποψη για τα θέματα του Δημοτικού συμβουλίου και τις αποφάσεις ???????

Να σας θυμίζουμε ότι την υπηρεσία μετάδοσης την έχουν  εντάξει το σύνολο των δήμων της χώρας.

Αναμένουμε εγγράφως  την απάντηση του  Δημάρχου κ. Λιόλιου  η όποια θα δημοσιευθεί στους αναγνώστες μας.

Exit mobile version