Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Γιατί εκνευρίστηκε ο Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε εκνευρισμένος μετά τη λήξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Άρη και το Sportal εξηγεί γιατί συνέβη αυτό…

Το βίντεο που απεικονίζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην δέχεται να φωτογραφηθεί και να δυσανασχετεί με όσα συμβαίνουν γύρω του με την είσοδο των θεατών στο χορτάρι, μετά τη λήξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Άρη, προκάλεσε συζήτηση. Με αρκετούς να εκφράζουν απορία για τη στάση του Σέρβου προπονητή.

Κάθε γεγονός, έχει την εξήγηση του. Ο Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει με τη συμπεριφορά του αυτή τη διετία ότι δεν είναι… τρελός ή ντίβα. Αντίθετα, είναι πολύ δεκτικός με τις εκδηλώσεις των οπαδών και ανταποδίδει τις εκδηλώσεις αγάπης.

Ωστόσο, για όλα υπάρχει το κατάλληλο τάιμινγκ. Η μεγάλα μάζα του κόσμου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» βρισκόταν στις εξέδρες και ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να συγκεντρώσει τους παίκτες και να χειροκροτήσουν τους θεατές για να τους ευχαριστήσουν.

Λίγοι οπαδοί δεν επέτρεψαν να συμβεί αυτή η ανταπόδοση της ομάδας προς τους φίλους του Τριφυλλιού και αυτό δυσαρέστησε τον Γιοβάνοβιτς. Γιατί ήθελε να υπάρχει ένα συνολικό «ευχαριστώ» και όχι μερικές μεμονωμένες ενέργειες.

Επίσης, με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο δόθηκε η εντύπωση πανηγυρισμών. Στη λογική του Γιοβάνοβιτς, ένας σύλλογος με το μέγεθος του Παναθηναϊκού απαγορεύεται να αφήνει την αίσθηση ότι είναι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση.

Επίσης, δεν είναι ότι πιο φυσιολογικό για έναν άνθρωπο να τον σταματούν απροειδοποίητα δεξιά και αριστερά, να τον τραβάνε από τον ώμο ή ακόμα και τον λαιμό, για μία φωτογραφία. Επιβάλλεται να υπάρχει μία εγκράτεια και μία τάξη, ούτως ώστε όλα να έχουν μία λογική σειρά, για να μην ταλαιπωρούνται οι παίκτες και ο προπονητής.

Exit mobile version