Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Βασίλης Σιαλμάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο

 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με τον Απόστολο Γκλέτσο

Ονομάζομαι Βασίλης Σιαλμάς και διαμένω στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Πράππα και έχω 2 κόρες Οικονομολόγους.

Γεννήθηκα το 1959 στην Πρασιά Ευρυτανίας και από μικρός ήρθα στη Φθιώτιδα με την οικογένειά μου.

Το 1978 κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία και αποφοίτησα ως Αξιωματικός από την Αστυνομική Ακαδημία. Από το 1990 και μετά έχω υπηρετήσει σε υπηρεσίες της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας ως Αξιωματικός και Διοικητής.

Ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έχω συμμετάσχει σε διεθνή και ευρωπαϊκά φόρουμ που αφορούν την Αστυνομική συνεργασία στην καταπολέμηση της διεθνούς εγκληματικότητας, του εμπορίου ναρκωτικών και της τρομοκρατίας.

Ως Διοικητής συνεργάστηκα άριστα με τους φορείς και τη νεολαία της περιοχής στην κατεύθυνση της πρόληψης και της συνεργασίας και όχι της καταστολής και της αναγκαίας επιβολής εξουσίας.

Στα 30 χρόνια της καριέρας μου λειτούργησα πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, ενώ από το 2006 ασχολούμαι ενεργά με την αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα του τόπου μου.

Εντιμότητα, Ευθύτητα και Διάθεση για προσφορά είναι οι αξίες που θέλω να μεταφέρω στην Περιφέρεια μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο, ώστε να δώσουμε τον αγώνα μας για να πετύχουμε το καλύτερο για τη Στερεά Ελλάδα.

Ο σκοπός μας είναι, μέσα από στοχευμένες κινήσεις να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής μας και να ενισχυθεί κάθε δημιουργική προσπάθεια των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων μας. Με συνεχείς δράσεις, θα προστατεύσουμε και θα αναδείξουμε την πλούσια φυσική ομορφιά της περιφέρειάς μας με σκοπό την τουριστική της ανάπτυξη και την προβολή της.

Ως υποψήφιος στη Φθιώτιδα, στον τόπο όπου ζω και δημιουργώ όλα αυτά τα χρόνια, δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας.

 

Exit mobile version