Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

«Αγαπημένη μου λακούβα…» Δομοκός 2017

Στο εξωτερικό σε πολλές χωρες οι υπεύθυνοι χρησιμοποιούν τρισδιάστατες φωτογραφίες για μειώνουν οι οδηγοί την ταχύτητα αλλα και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

  1. Στην Ελλάδα υπάρχουν από μόνες τους παντού και εκτός και εντός των πόλεων ή των κωμοπόλεων και μάλιστα σε επικίνδυνα για τους πεζούς και για τα αυτοκίνητα σημεία.

Όχι δεν είναι φωτογραφίες από άλλο πλανήτη αλλά από τον δικό μας και συγκεκριμένα το Δομοκό. Ούτε είναι τρισδιάστατες λακκούβες είναι κανονικές από αυτές που μπορεί κάποιος να σπάσει το αυτοκίνητο του να κινδυνεύσει ένα παιδί κατά την διάρκεια εξόδου του από το σχολείο.

Και δεν είναι κακοτεχνία των συγκεκριμένων σημείων αλλά διάβρωση τους από διάφορες αιτίες αυτό δεν σημαίνει τα παρατάμε έτσι. Είναι σε καίρια σημεία έξω από το ΚΕΠ και το δημοτικό σχολείο Δομοκού.

Γιατί να κινδυνεύει ένας οδηγός ,πεζός ή ακόμη και οι παραγωγοί της λαϊκής αγοράς;Όλα λύνονται αν μπει πίσσα και καλυφθούν οι διαβρώσεις όχι όμως με προχειροδουλειά δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Η πρόληψη σώζει κ κάνει πιο όμορφο και «συμμαζεμένο» το Δήμο. Δείχνουμε τα κακώς κείμενα προς βελτίωσή τους και δεν κρίνουμε κανέναν.Ευελπιστώ να βρούμε ευήκοα ώτα.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΡΘΡΟ:ΝΤΕΒΕΝΕ ΛΙΛΗ

Exit mobile version