Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Χαιρετισμοί Προσκεκλημένων & Εισηγήσεις Ομιλητών στην 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα, Δομοκός 4 Μαΐου 2019

Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Δομοκού η 1η Αναπτυξιακή Ημερίδα Επιχειρηματικότητας, Τουρισμού και Προβολής της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού. η Ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΚΟΙΝ.Σ.Επ. Μυρμιδόνες, με την οργανωτική και τεχνική υποστήριξη της www.eventsnow.eu και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό δράσεων και εκδηλώσεων της ΚΟΙΝ.Σ.Επ. Μυρμιδόνες για την ανασυγκρότηση, τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής. Συνδιοργανωτές ήταν ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος (ΟΠΑΣΤΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και ο Δήμος Δομοκού.

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι:

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας οι προσκεκλημένοι ομιλητές αναφέρθηκαν τόσο στην υπάρχουσα κατάσταση της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού όσο κυρίως στις ευκαιρίες και σε αυτά που θα πρέπει να γίνουν για να τονωθεί οικονομικά ο τόπος και σταδιακά να αποτελέσει επιχειρηματικός, οικονομικός και τουριστικός πόλος έλξης.

Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  1.  Βαϊοπούλου Αναστασία, Τεχνολόγος – Γεωπόνος: “Ο Πρωτογενής Τομέας ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης της υπαίθρου” (https://youtu.be/Vw8P_Zu4eqM).
  2.  Δημητράντζου Βασιλική, Πρόεδρος της Φθίας Όραμα ΚΟΙΝ.Σ.Επ.: “Η κοινωνική επιχειρηματικότητα και ο αντίκτυπος στις τοπικές κοινωνίες” (https://youtu.be/BKqtRqg63AM).
  3.  Κρίγκας Χρήστος, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός: “Ανάλυση και στοχευμένες (φοροτεχνικές) παρεμβάσεις επί των θεμάτων που αναπτύσσονται” (https://youtu.be/mtOYCmX8D9g).
  4.  Μακρή Ελένη, Διδάκτωρας Κοινωνιολογίας – Κοινωνικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Βουλευτής: “Ανάπτυξη, Παιδεία και Καινοτομία: Μια πρόταση δημιουργίας χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων στην περιοχή του Δομοκού” (https://youtu.be/bp_VzW_x2c0).
  5.  Κοτρωνιάς Γεώργιος, Εκπρόσωπος ΚΕΔΕ, πρώην Δήμαρχος Λαμιέων: “Ιαματικές πηγές. Ο άγνωστος πλούτος του Δομοκού” (https://youtu.be/uf4IOy9RtfY).
  6.  Μπαϊκούσης Σπύρος, Αρχαιολόγος MSc, Εκπαιδευτικός-Διευθυντής Εσπερινού Λυκείου Λαμίας: “Η Ιστορία της περιοχής του Δομοκού” (https://youtu.be/FBtZHKPYz5Q).
  7.  Ιακωβής Παναγιώτης, Ιατρός Καρδιολόγος, Πολιτιστικός και Φιλοσοφικός Όμιλος ‘οι 300’, (μέρος): “Η καταστροφή ως ευκαιρία” (https://youtu.be/_FrY2usf2II).
  8.  Κοντογιάννης Νικόλαος, Εκπαιδευτικός, Διευθυντής 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας: “Ο Αχιλλέας και οι πολεμιστές του οι Μυρμιδόνες” (https://youtu.be/KyTN7rCrDzI).
  9.  Ζαχαροπούλου Ρενάτα, Σύμβουλος Διαδικτυακής προώθησης (Internet Marketing): “Το διαδίκτυο στην υπηρεσία της επιχειρηματικότητας και της τουριστικής ανάπτυξης του Δομοκού” (https://youtu.be/KnhJsS2DUP0).
  10.  Γιαννουλόπουλος Ανδρέας, Ιατρός Καρδιολόγος – Πνευμονολόγος: “Ποιο αγροτικό μοντέλο παραγωγής τροφίμων θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής του  Δομοκού” (https://youtu.be/aMawVwI8PBo).
  11. Γκούβας Βασίλειος, ΚΟΙΝ.Σ.Επ. Μυρμιδόνες: “Αποφώνηση – Λήξη των εργασιών της Ημερίδας” (https://youtu.be/kukllhvgcuI).

Οι Διοργανωτές ΚΟΙΝ.Σ.Επ. Μυρμιδόνες και eventsnow.eu ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και βοήθησαν με το δικό τους στην ανάπτυξη της περιοχής του Δομοκού.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στη 2η Αναπτυξιακή Ημερίδα το 2020 με ακόμη πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα θεματολογίας και ομιλητών αλλά και περισσότερους συμμετέχοντες!

 

Exit mobile version