Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Το ΣτΕ τον δικαίωσε ο Πολάκης τον απέλυσε ξανά!

Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Παύλος Πολάκης δύο εβδομάδες μετά την απόφαση -ράπισμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η οποία ακύρωσε ως αντισυνταγματικές και παράνομες τις αναγκαστικές παραιτήσεις, μέσω Facebook, του προέδρου και δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, τον περασμένο Μάιο, απομάκρυναν τον κ. Γιαννόπουλο και τοποθέτησαν στη θέση του προέδρου (και πάλι) τον συνάδελφό του στο Λαϊκό και στην Ιατρική Σχολή Αθήνας, κ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.
Το μεσημέρι όμως της Πέμπτης αναρτήθηκε στη Διαύγεια η υπουργική απόφαση με την οποία τοποθετείται και πάλι στη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ο οποίος είχε διαδεχτεί τον κ. Γιαννόπουλο μετά την αποπομπή του από τον κ. Παύλο Πολάκη, μέσω Facebook, τον περασμένο Απρίλιο.

Είχε προηγηθεί την περασμένη Δευτέρα η κλήση σε ακρόαση του κ. Γιαννόπουλου από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του την οποία του «καταλόγιζε» η ηγεσία της Αριστοτέλους.
Όπως προκύπτει από την υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν οι κκ. Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, οι εξηγήσεις του κ. Γιαννόπουλου δεν έγιναν δεκτές.
Ο κ. Γιαννόπουλος τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά την απόφαση του ΣτΕ, είχε εγκατασταθεί και πάλι στο γραφείο του προέδρου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πλην όμως ουδεμία απόφαση έλαβε καθώς, παρότι συγκαλούσε το ΔΣ σε συνεδρίαση, τα άλλα μέλη δεν προσέρχονταν, μπλοκάροντας έτσι τον κ. Γιαννόπουλο.

 

http://www.crashonline.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%bb%cf%85/

Exit mobile version