Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Τελικά έγινε Καρναβάλι στο Δομοκό;;;;;;;;;;;;

Αν  πάρουμε  τα στοιχειά που έχουμε δηλαδή:

Προφανώς θα  έγιναν καρναβαλικές εκδηλώσεις και δεν  το κατάλαβε  κανένας  από  αυτούς  που  μένουν στον  Δομοκό

 

Απόφαση  αθλητικού και πολιτιστικού οργανισμού

 

Το άρθρο του lamiakos-typos.gr

ΚΕΦΙ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

Γεμάτο κέφι, ζωντάνια και ρυθμό ήταν και φέτος το Καρναβάλι Δομοκού, που διοργανώθηκε με επιτυχία από το Δήμο Δομοκού, σε συνεργασία με συλλόγους και δημότες.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση στο Δομοκό, όπου τα αυτοσχέδια άρματα είχαν την τιμητική τους.

Οι καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους και εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και την φαντασία τους στις μεταμφιέσεις.

Η αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου Δομοκού για τη φετινή αποκριά
έπεσε την Καθαρά Δευτέρα με τις εκδηλώσεις στις πλατείες των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου όπου αναβίωσαν παραδοσιακά έθιμα δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να απολαύσουν τα κούλουμα.

Ο Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν αποκεντρωμένα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

 

Παρακάτω είναι το άρθρο  που δημοσιεύτηκε από την σελίδα μας  την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Δομοκός Απόκριες 2019……………….

Οι  παρακάτω  φωτογραφίες  που  απεικονίζουν  τον  Δομοκό  σήμερα  10 Μαρτίου 2019  που  υπό άλλες  συνθήκες  θα  είχαμε καρναβάλι είναι αφιερωμένες  σε  αυτούς  που  δεν  ήθελαν  τους  εθελοντές και την ομάδα  ” Εμείς  και Εμείς   και ήθελαν  να κάνουν το  καρναβάλι οι ίδιοι …………φαντάζομαι πως το αποτέλεσμα δεν τους  δικαιώνει………………. Εκτός  αν αυτός  ήταν  ο στόχος  τους  η καταστροφή και η απαξίωση του τόπου 

       

Απόφαση για την Καθαρά Δευτέρα

Exit mobile version