Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Κορονοϊός: Σοκ στις Θερμοπύλες με νεκρό 45χρονο – Θάνατος και 90χρονης στο Πέτρινο

Δυστυχώς ο κορονοϊος δεν γνωρίζει από γιορτές και αργίες.

Τις μέρες του Πάσχα στο νοσοκομείο της Λαμίας καταγράφηκαν δύο θάνατοι από επιπλοκές που τους προκάλεσε ο κορονοϊός.

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για μία γυναίκα 90 χρόνων που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου. Οι επιπλοκές που της προκάλεσε όμως ο ιός δυστυχώς ήταν μοιραίες .
Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για έναν 45χρονο ο οποίος δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα από τους δικούς του σε κωματώδη κατάσταση στα επείγοντα του νοσοκομείου χωρίς όμως γιατροί και νοσηλευτές να μπορέσουν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.
Ο 45χρονος που ήταν εκκλησιαστικός επίτροπος στην τοπική κοινότητα των Θερμοπυλών και είχε υποκείμενο καρδιακό νόσημα, στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και ενώ προσέρχονταν στον Ιερό Ναό για τα καθήκοντά του είχε παρουσιάσει συμπτώματα κακουχίας πυρετού και τις τελευταίες μέρες έντονη δύσπνοια.

Μετά το θάνατό του, το τεστ έδειξε ότι είχε μολυνθεί από κορονοιό και αυτό έθεσε σε συναγερμό τις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ .

Ο δήμος Λαμιέων ενημέρωσε τους κάτοικους του χωριού που τυχόν ήρθαν σε επαφή μαζί του τις προηγούμενες μέρες, να μείνουν περιορισμένοι στα σπίτια τους ενώ και το κοντινό οικογενειακό του περιβάλλον θα ελεγχθεί.

Η είδηση του θανάτου του 45χρονου σόκαρε την τοπική κοινότητα των διακοσίων κατοίκων και όπως όλοι έλεγαν ούτε επισκέπτες που δέχτηκαν αυτές τις μέρες ούτε είχε νοσήσει κάποιος από το χωριό το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή:amiafm1.gr

Exit mobile version