Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Η Κοιν.Σ.Επ Μυρμιδόνες και ο Δομοκός στη Βουλή………………

????????????????????????????????????

Η Κοιν.Σ.Επ Μυρμιδόνες ευχαριστεί θερμά  τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κοτρωνιά για την ανάδειξη της Έξυπνης Ανακύκλωσης Προστατεύεις το περιβάλλον….το περιβάλλον σου δίνει σύνταξη “

Ακολουθεί η  Τοποθέτηση του βουλευτή Γιώργου Κοτρωνία στην επιτροπή περιβάλλοντος  στην Βουλή

¨ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28-11-2019

Αφού ευχαριστήσω για την παρουσία τους σήμερα τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών θα ήθελα να εξειδικεύσω την παρέμβασή μου σε μία περιβαλλοντική δράση η οποία έχει και ευεργετικό κοινωνικά αποτέλεσμα.

Με την  Μυρμιδόνες  Κοιν.Σ.Επ που δραστηριοποιείται στον Δομοκό της Φθιώτιδας επεξεργαζόμαστε την παρακάτω πρόταση.

Δημιουργία και λειτουργία ενός συστήματος ανακύκλωσης μέσα από το οποίο συγκεντρώνονται υλικά πωλούνται στην αγορά και επιμερίζεται αφαιρουμένων των εξόδων διαχείρισης το κέρδος στους πολίτες ανάλογα με την εισφορά τους σε ανακυκλώσιμο υλικό.

Το ποσό που αντιστοιχεί στον κάθε πολίτη δεν δίδεται σε χρήμα αλλά επενδύεται σε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα συνταξιοδοτικού τύπου ώστε να δημιουργηθεί κεφάλαιο για μία σύνταξη η οποία θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική του σύνταξη.

Το περιβαλλοντικό αλλά και το κοινωνικό κίνητρο αυτής της δράσης θεωρώ ότι είναι προφανές αφού είναι ένα παράδειγμα διασύνδεσης της προστασίας του περιβάλλοντος με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Προτείνω το ασφαλιστικό σύστημα να εντάξει μία ,αυτής της μορφής δράση, σε ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

 

Γιώργος Κοτρωνιάς

Βουλευτής Φθιώτιδας Ν.Δ

 

 

Exit mobile version