Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Εμπορικός Σύλλογος Δομοκού: Νέος πρόεδρος ο Λάμπρος Αντωνίου

Ο Λάμπρος Αντωνίου  αναδείχθηκε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δομοκού , ύστερα από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του νεοκλεγμένου προεδρείου.

Αναλυτικά το ΔΣ:

   Πρόεδρος : Αντωνίου Λάμπρος 

Ά  Αντιπροεδρος : Γκούβα Φρειδερίκη 

΄Β  Αντιπροεδρος : Γκούβας Απόστολος 

  Γεν.Γραμματεας : Γκούβας Αθανάσιος 

  Ταμίας : Ζώτος Νικόλαος 

  Μέλος : Τρούμπουλος Κωνσταντίνος 

  Μέλος : Αποστολοπούλου Σοφία

Η πρώτη δήλωση του  Προέδρου του εμπορικού συλλόγου Δομοκού Λάμπρου Αντωνίου

 

 

¨Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δομοκού  ενός εκ των πλέον ιστορικών Συλλόγων της περιοχής μας αλλά και του Νομού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την επιλογή τους και να διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξω τα προβλήματα της αγοράς και των επαγγελματιών  του τόπου μας

Είναι γνωστό ότι εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, τα αποτελέσματα της οποίας φάνηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με δυσάρεστες συνέπειες για τον κλάδο των εμπόρων.

Μέλημά μας πρέπει να είναι η στήριξη της αγοράς , ώστε να μην ξαναδούμε καταστήματα και επιχειρήσεις να κλείνουν τόσο άδικα, όπως και  η εφαρμογή προγραμμάτων που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες μας να σταθούν στα πόδια τους και να προχωρήσουν.

Είναι μια διαρκής προσπάθεια που μας χρειάζεται όλους μαζί και ενωμένους γιατί έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κρατήσουμε πέραν των άλλων κοντά μας, τη μεγάλη δύναμή μας, που είναι η εμπιστοσύνη των ίδιων των καταναλωτών.¨

Φωτογραφίες από την εκλογική διαδικασία 

Exit mobile version