Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Δημήτρης Τζιαχρήστας : “Κύριε Λιόλιο σταματήστε το θέατρο!!!!!”

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος Δομοκού Δημήτριος Τζιαχρήστας σχετικά με το θέμα που χέει προκύψει τις τελευταίες μέρες  με τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ύδρευσης που έλαβαν οι  κάτοικοι του Δομοκού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις απεγνωσμένες προσπάθειες του δημάρχου Δομοκού να βρει τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τους δημότες της δημοτικής ενότητας Δομοκού για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις υποθέσεις των πολιτών με τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού ψάχνει τρόπους για να μπορέσει να κρυφτεί.

Αρνείται τις ευθύνες της Δημοτικής αρχής!!!! Ποιος τις έχει; Ο γαλατάς της γειτονιάς;

Ο δήμαρχος Δομοκού όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα αλλά με τις κινήσεις του περιπλέκει περισσότερο τα ίδια τα γεγονότα.

Αγνοεί βασικές λειτουργίες της τοπικής αυτοδιοίκησης και ανακοινώνει παράταση στη λήξη λογαριασμών χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα.

Κύριε δήμαρχε πότε αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο είτε να ρυθμίσει είτε να παρατείνει την είσπραξη χρεών;

Πότε αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο να τροποποιήσει τους κανονισμούς ύδρευσης όπου προβλέπεται πότε θα εισπράττεται το νερό και με ποιο τρόπο;

Κύριε δήμαρχε αντί να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη από τους κατοίκους για τις περιπέτειες στις οποίες έχετε φέρει στα σπίτια τους προσπαθείτε τώρα με αλαζονική διάθεση να καταστήσετε άλλους υπεύθυνους.  Ευτυχώς που δεν φταίνε οι πρώην δήμαρχοι.

Κύριε δήμαρχε σας καλούμε να συνέλθετε να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να τις αναλάβετε. Η ανικανότητα σας ακόμη και να μετρήσετε την κατανάλωση νερού στο χρόνο της, είναι μνημειώδης.

Όμως περισσότερο μνημειώδεις είναι οι περιπέτειες στις οποίες οδηγείτε τους δημότες.

Κύριε Λιόλιο σταματήστε το θέατρο… Η ανεπάρκεια σας δεν κρύβετε πλέον  Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι θεατές που θα ανέχονται κακούς ηθοποιούς και κακούς ρόλους.

Σας καλούμε άμεσα να φέρετε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να υπάρξουν οι κατά νόμο αποφάσεις για να σταματήσουν οι δημότες να πληρώνουν πανοτίμια….

Δομοκός 19-6-2021

Δημήτρης Τζιαχρήστας

Πρώην Δήμαρχος

Aκολουθήστε το mirmidones.gr σε facebook  instagram και YouTube

Exit mobile version