Site icon Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Δημήτρης Τζιαχρήστας: Καταγγέλλει τον Δήμο Δομοκού για πρωτοφανείς διαδικασίες

                                                                                                                        ¨ Νέο ήθος στο Δήμο Δομοκού¨

 ” Με την 73/2020 (ΑΔΑ: 6Α4ΦΩ9Α-ΩΧΔ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Δομοκού προχωρά σε τακτικές «απευθείας ανάθεσης» για προμήθεια απορριμματοφόρου αξίας 176.080€.

Παρακάμπτοντας την πλέον διαφανή και νόμιμη διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού, διαδικασία που ακολουθήθηκε από όλους τους υπόλοιπους δήμους τις περιφέρειας αλλά και της χώρας, ο Δήμος Δομοκού, σκανδαλωδώς, καταφεύγει στη διαδικασία της «Διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την προμήθεια απορριμματοφόρου αξίας 176.080€».

Με τη διαδικασία αυτή δε διασφαλίζει την αξιοπιστία και τα συμφέροντά του, αφού συμμετέχει ο ίδιος με το ποσό των 30.000€, καθώς και τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης μέσω του ΥΠ.ΕΣ., τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 150.000€.

Ο αρχηγός της παράταξης της αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Δομοκού, Δημήτριος Τζιαχρήστας,  μετέχοντας στην Οικονομική Επιτροπή, καταψήφισε την απόφαση, τονίζοντας πως πρόκειται για μια διαδικασία πρωτοφανή στα χρονικά του Δήμου Δομοκού.

Η παράταξη μας, πιστή σε ότι υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε στους δημότες του δήμου Δομοκού, καταδικάζει συγκεκριμένες διαδικασίες «απευθείας ανάθεσης» και καταγγέλλει καθετί μη νόμιμο και κυρίως μη ηθικό. ”

 

Για την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»

Δημήτριος Ι. Τζιαχρήστας

Exit mobile version