Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Γρίβα Λεμονιά: ‘Ηρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με την ανάπτυξη και την προβολή του δήμου μας.

Η κ.Γρίβα  Λεμονιά  στις επερχόμενες εκλογές είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» του κ. Τζιαχρήστα Δημητρίου, «Έναν άνθρωπο που μέσα από τη συνεργασία μας πιστεύω και εμπιστεύομαι» είπε χαρακτηριστικά .

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γαβράκια Δομοκού και είναι μητέρα δύο παιδιών

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  στο τμήμα θετικών επιστημών ( Μαθηματικό), επέστρεψε  και δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα έως ότου διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση.

Τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται σε σχολεία του δήμου μας (Γυμνάσιο Δομοκού – Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις  Νέου Μοναστηρίου).

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαβρακίων με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Τζιαχρήστα Δημητρίου.

Η ενασχόλησή  της με τα κοινά πηγάζει κυρίως από την αγάπη της  για τον τόπο μας και το αίσθημα της προσφοράς και εθελοντισμού που την  χαρακτηρίζει.

 

«Θεωρώ πως στα χρόνια της θητείας μου έβαλα ένα λιθαράκι στο να γίνει καλύτερη η ζωή και η καθημερινότητα των ανθρώπων ενός μικρού χωριού. Πιστεύω ακράδαντα ότι το κοινό καλό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η κοινωνία μας στηρίζεται από άτομα συνειδητοποιημένα και πολιτικά ευαισθητοποιημένα.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του δημάρχου μας, την άριστη συνεργασία με τους φορείς του δήμου και πολύ προσωπική δουλειά καταφέραμε  να επιλύσουμε πολλά προβλήματα όπως η ύδρευση της κοινότητας, πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια τους κατοίκους.

Με δεδομένο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δώσαμε πραγματική μάχη για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας και να προετοιμάσουμε συνθήκες για το μέλλον.

Τώρα ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουμε, να ασχοληθούμε με την ανάπτυξη και την προβολή του δήμου μας.

Ως άνθρωπο με χαρακτηρίζει η αισιοδοξία, η υπομονή, η επιμονή και η εργατικότητα. Ανοιχτή σε κάθε καινούριο πιστεύω στη συνεργασία. Όλοι μαζί δημόσιοι, δημοτικοί φορείς, ιδιώτες και κάθε απλός δημότης χέρι-χέρι μπορούμε και πρέπει να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Σαν μαθηματικός άλλωστε γνωρίζω πως πρέπει πρώτα να υπάρξουν ιδέες, να διατυπωθούν θεωρίες, να γίνουν εμπεριστατωμένες μελέτες και τέλος να φτάσουμε στην πράξη.

Με αίσθημα ευθύνης ζητώ την ψήφο σας ώστε όλοι μαζί να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τον τόπο μας, τον τόπο που όλοι αγαπάμε και θέλουμε την πρόοδό του.»

Exit mobile version