Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

Α. Σ ΕΥΔΩΡΟΣ τμήμα πετοσφαίρισης κορασίδων

Ο Α. Σ ΕΥΔΩΡΟΣ είναι ένα νέο αθλητικό σωματείο με έδρα τον Δομοκό. Ιδρύθηκε το 2021 με πρωτοβουλία και προσωπικό αγώνα κάποιον ανθρώπων.

Το όνομα του το οφείλει κατά πρώτων σε ένα μυθικό πρόσωπο που μεγάλωσε στην αρχαία Φθία και ήταν αξιωματικός των Μυρμιδόνων του Αχιλλέα κατά τον Τρωικό πόλεμο.

Κατά δεύτερον το όνομα του σωματείου ΕΥΔΩΡΟΣ σημαίνει ευ δώρον, καλό δώρο δηλαδή, ένα καλό δώρο για την νεολαία του τόπου μας.

Αυτή τη στιγμή το σωματείο βρίσκεται σε φάση γραφειοκρατικών διαδικασιών (εναρμόνιση καταστατικού, απόκτηση αθλητικής ιδιότητας, εγγραφή στο μητρώο της γεν. γραμματείας αθλητισμού κ. α).

Όλα  αυτά  τρέχουν  χάρη  στις  προσπάθειες  του 7μελους διοικητικού συμβουλίου που  προέκυψε από τις εκλογές του σωματείου στις          28 /12 /2022….
Ο Α. Σ. ΕΥΔΩΡΟΣ φιλοδοξεί να καλλιεργήσει και ν αναπτύξει τμήματα στίβου, ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης αλλά και οποιοδήποτε άλλο τμήμα για το οποίο θα υπάρξει ενδιαφέρον.

Αυτή τη στιγμή ο Α. Σ ΕΥΔΩΡΟΣ λειτουργεί τμήμα πετοσφαίρισης κορασίδων – παγκορασίδων στο οποίο συμμετέχουν 15 παιδιά περίπου

Τα τμήματα αυτά συμμετέχουν και αγωνίζονται επίσημα σε δύο διοργανώσεις.
Στην διοργάνωση Κ18 Β κορασίδων που διοργανώνει η ΕΣΠΕΚΕΛ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρ Ελλάδος)

Και στη διοργάνωση Κ16Α Πανκορασίδων που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ (Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης)

Exit mobile version