Μυρμιδόνες – Νέα του Δήμου Δομοκού

ΑΝΕΞΙΓΧΝΙΑΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Λένε πως το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει.

Όμως ορισμένα εγκλήματα δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ και παραμένουν μεγάλα μυστήρια….Πολλές φορές το έχουμε σκεφτεί άλλα το τέλειο έγκλημα απλώς δεν υπάρχει..

Ένας από τους μεγαλύτερους μακελάρηδες της ιστορίας που δεν συνελήφθη ποτέ και τα εγκλήματα του παραμένουν όπως και ο ίδιος ένα μυστήριο είναι

ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ο οποίος σκότωνε ιερόδουλες και τους έβγαζε τα σωθικά. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι επρόκειτο για γυναικά και όχι άντρα. Η Σκοτλαντ Γιαρντ δεδομένων των εγκλημάτων του και πως τα διέπραττε τον αποκαλούσαν Jack the Ripper δηλαδή Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ

Παρά το γεγονός ότι μια παρέα 5 παιδιών καταδικάστηκαν για τον ” φόνο” του μικρού  Αλεξ η υπόθεση παραμένει ανοιχτή καθώς πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ και όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα παγκοσμίου κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας λευκής σαρκός.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΝ

Ήταν τριών ετών όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν από ξενοδοχείο της Κω όπου διέμενε με τους γονείς του και την υπόλοιπη οικογένεια του η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Τότε όπως και τώρα η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με τις ελληνικές και βρετανικές αρχές να συνεργάζονται  προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εξαφάνιση του μικροί Μπεν…

Οι αρχές τότε σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες είχαν φτάσει μέχρι την Ρόδο όπου ένα παιδάκι στην ίδια ηλικία του Μπεν του έμοιαζε καταπληκτικά.

Οι γονείς του μικρού τότε Σάββα συναίνεσαν να γίνει τεστ dna για να δουν αν πρόκειται για τον Μπεν αλλά δυστυχώς το τεστ βγήκε αρνητικό.

Εξαφανίσεις και εγκλήματα που ακόμη και σήμερα συγκλονίζουν για τις οποίες τις δυο τελευταίες ελπίζουμε να υπάρξει αίσιο τέλος.

 

ΑΡΘΡΟ :ΝΤΕΒΕΝΕ ΛΙΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version